Acasă » Altele » Câinii latră, caravana merge înainte

Câinii latră, caravana merge înainte

gred(1) Cu toate că Caraman Veronica, Ciorbă Valeriu împreună cu Valeriu Dumbrăveanu (Ghimp) au făcut haz de necaz, că nu avem nevoie în sat de autogreder, că nu este util și stă sub gard și ruginește, practica a arătat contrariu, și anume: în lunile octombrie-noiembrie au fost efectuate lucrările de planificare și nivelare la intrările din sat (Chișinău – Colonița, Tohatin – Colonița, Maximovca – Colonița).

De asemenea au fost efectuate lucrări de nivelare a drumurilor din sec. 306 case, și anume: str. Miorița, str. Calea Basarabiei, str. Fântâna lui Radu, iar în partea Răsăritului au fost efectuate lucrări cu autogrederul pe str. Vasile Lupu și Valea Ungurilor. A fost replanificată str. Valea lui Simon și strada perpendiculară cu ea. Toate aceste lucrări s-au făcut cu autogrederul procurat și au fost cheltuite umătoarele surse financiare:

  • pentru combustibil – 210 litri (3 066 lei)
  • salariu mecanizatorului de – 3 300 lei

cheltuielile totale constituind 6 366 lei, iar costul la astfel de lucrări este de circa 32 000 lei, ceea ce constituie o economie considerabilă în bugetul local.

Despre utilitatea acestui autogreder vă vom comunica în următoarele articole.

drum     drum4

drum3      drum2

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *