Acasă » Altele » Distracție la maximum de Dragobete în incinta casei de cultură.

Distracție la maximum de Dragobete în incinta casei de cultură.

Reamintim, că pe 12 februarie 2017, la casa de13 cultură din s. Colonița, primăria, a organizat o petrecere grandioasă, sărbătorind ”Dragobetele sărută fetele”. Protagoniștii serii au fost  eleviii liceului teoretic ”G. Ghimpu”, îndrumați și corijați de d-na Anghela Zaporojan (primar și fost prof. liceul G. Ghimpu) și d-nul Mihai Macari (directorul casei de cultură).

În seară respectivă, 4 liceenii ai claselor X-XI, (Șalamov Roman cu Sarsaman Daniela),( Ababii Valeria cu Ștobert Vladislav), au format 2 perechi și au prezentat un concurs pe cinste ”Doi într-un fotoliu”, aici participanții au fost supuși mai multor probe, pentru a demonstra valorile adevărate ale dragostei, cum ar fi:

  • proba prezentării (… a perechelor, cum au făcut cunoștință…etc.);
  • proba întrebărilor (cum se vor împărți atribuțiile în familie, cine va cîștiga banii și cine îi va cheltuii etc…);
  • tema de casă (o probă de dans, de creativitate);
  • proba …..ce face soția ”Cînd bărbatul nu-i acasă”  și soțul  ”Cînd soția nu-i acasă”.

Printre probele concursului ne-au bucurat cu melodii frumoase, cu dansuri și copii ce frecventeaza cercul vocal al Centrului de Creație și Agrement din cadrul Casei de Cultură (Iuliana Fărguța, Mazur Casandra, Nicoleta Ghingul).

În prezenta unui juriu format din 3 membrii, participanții serii, au încercat prin diverse metode să ne impresioneze  cu  cîntece, cu dansuri, cu creativitate, cu ingeniozitate, cu monolog la tema ”ce e iubirea”, pînă și prin desen, să  redea impresia acestui sentiment pur.

De la sărbătoare, nu a lipsit nici invitatul de onoare Adrian Ursu, cel ce a făcut publicul să danseze și să „chiuie” de veselie. Mult îndrăgitul interpret a felicitat sătenii cu sărbătoarea dată, avînd cele mai frumoase urări și cuvinte de laudă, atît pentru public, cît și pentru  frumoasa sală al Casei de Cultură.

Toți participanții au primit cadouri și cuvinte de laudă pentru curajul său, iar pe final s-a dat o petrecere pe cinste cu multă muzica și dansuri în stilul aniilor 80.

(Ne cerem scuze, pentru calitatea imaginilor)

 

17

2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24

211

1

 

 

 

 

 

 

 

 

1311a

2521

23002
primar
15ursu

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *