Acasă » Altele » Nici un suspect în cazul furtului din strada Decebal

Nici un suspect în cazul furtului din strada Decebal

Optimized-home-burglaryDeşi a trecut o lună de la ultimul furt petrecut în Coloniţa, poliţiştii nu au încă suspecţi pe marginea acestui caz.  Jaful s-a întîmplat  pe strada Decebal din satul Coloniţa, s-au furat bani dintr-o casă de locuit. Hoţi au intrat în casă prin forţarea geamului termopan şi au sustras 1000 de lei.

Şi în satul vecin,Tohatin, au fost jefuite mai multe case, poliţiştii cooperează pentru identificarea făptaşilor. Aceştia mai au o speranţă, aşteaptă cîteva descifrări telefonice, care i-ar putea duce către suspecţi.

În alte patru cazuri hoţii au fost identificaţi, fiind doi tineri cu vîrstă cuprinsă între 18-19 ani, aceştia nu sunt locuitori ai satului Coloniţa.

Şeful sectorului de poliţie, declară că sătenii noştri nu conlucrează cu poliţia şi atunci cînd văd ceva suspect, ezită să apeleze la oamenii legii. Domnul Gumenco, îndeamnă toţi locuitorii satului să apeleze cu încredere poliţiştii de sector, atunci cînd observă ceva dubios, sau să sune la telefonul de urgenţă 902.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *