Acasă » Altele » Presiuni asupra primarului s. Colonița „Angela Zaporojan și a consilierilor ei”

Presiuni asupra primarului s. Colonița „Angela Zaporojan și a consilierilor ei”

nnn

Clanul Ghimpu continuă să fure pământurile Coloniței sau le cumpără la un preț de nimic!

Cu toate că cotașii din sat s-au judecat mai mult de 5 ani, MIS-ul din sat a fost pierdut în instanța de judecată. Astăzi după toate încercările primarului Zaporojan Angela și a consilierilor Coban Vitalie, Foiu Constantin, Foiu Tatiana, Gurulea Zinaida, Procop Eugenia, Scurtu Viorica și Tofan Mariana de a întoarce pământul (5,1116 ha) de pe lângă MIS, judecata a dat câștig iarăși la aceiași „tovarăși” doar un pic mascați (Barbăroș Mariana – sora lui Ghimp Viorel și Darii Lilian – finul lui Ghimp Viorel).

Zilnic asupra primarului și consilierilor se fac presiuni, sunt chemați în instanțele de judecată, li se cere prejudiciu moral suportat, în sumă de circa 120 000,00 lei.

Vreau să aduc la cunoștință cetățenilor din sat că în cazul executării hotărârii instanței de judecată prejudiciul financiar adus bugetului s. Colonița ar fi 15 000 000,00 lei – am construi stadionul mare din sat, sau 10 km drum asfaltat, sau finisarea grădiniței din sat, sau construcția unui centru de menire socială….ș.a.

Oare sunt mijloace financiare puține pentru un sat cu buget atât de sărac??????????

Care este părerea cetățenilor… să semnez contractul sau să întoarcem pământul sătenilor??????

Apropo de ce consilierii liberali: Caraman Vera, Ghimp Dumitru, Ababii Mihai și Șendrea Natalia nu au votat Decizia prin care trebuia să întoarcem pământul înapoi sătenilor, doar în fața camerelor de luat vederi strigă că sunt pentru „a păzi” patrimoniul satului, pentru a da loturi sub construcție tinerilor…apropo din pământul „furat” s-ar obține circa 60 loturi sub construcție!!!

Ce părere aveți???

Aștept sugestiile dv-stră!!!

Cu respect primar de Colonița Zaporojan Angela!

Distribuie:

Un comentariu

  1. Colonitean spune:

    Sa stiti d-na primar ca aveti toata sustinerea si respect din partea tuturor consatenilor!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *