Acasă » Biserica » Sărbători religioase » Caritate: Daruri de Crăciun pentru săteni

Caritate: Daruri de Crăciun pentru săteni

Craciun_2016 (20)În ziua de Crăciun pe stil vechi, la 7 ianuarie 2015, solii lui Moş Crăciun au ajuns cu daruri la şase familii din Coloniţa. Preotul Victor Tofan, însoţit de soţia sa Mariana şi câţiva ajutori, au venit la ei cu colinde frumoase şi daruri.

Iniţiativa îi aparţine părintelui Victor, care a fost susţinut de mai mulţi ctitori şi binefăcători ai bisericii din Coloniţa. “A devenit o tradiţie ca în fiecare an să aducem daruri copiilor care vin să ne colinde la biserica, dar şi enoriaşilor care participă la Slujba săvârşită de Crăciun. În  acest an, am decis ca pe lângă asta să oferim daruri şi câtorva familii din Coloniţa”, spune preotul.

Au fost selectate familii care au mai mult nevoie de ajutor, enoriaşi ai bisericii, dar şi o tânără familie de profesori. Cei care au primit darurile (în mare parte produse alimentare, dar şi tehnică de uz casnic) s-au arătat surprinşi şi au afirmat că sunt nespuşi de bucuroşi.

Vedeţi AICI şi cum a fost Slujba Naşterii Domnului la biserica din Coloniţa şi ascultaţi colindul copiilor din ziua de Crăciun.

Alege 1080 HD pentru o calitate bună.

Text : Ludmila Sarghi

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *