Acasă » Cultura » Cu lacrimi în ochi au venit la sărbătoare

Cu lacrimi în ochi au venit la sărbătoare

oameni-in-etate-8

Al șaselea an consecutiv primăria s. Colonița organizează în data de 01 octombrie sărbătoarea “Ziua oamenilor în Etate”.

În sala de festivități ai casei de cultură au evaluat colective de interpreți și dansatori, care activează în cadrul Casei de Cultură. Nu a lipsit nici primarul satului, Zaporojan Angela, numai că în alt rol decât al primarului, împreună cu Mogîldea Irina și Iulia Zaporojan, cu o scenetă hazlie unde multe bunicuțe s-au regăsit și au râs cu poftă.

Le-a alinat sufletul cu cântecele sale șeful casei de cultură dnul Macari Mihail, care le-a ridicat buna dispoziție. Pentru prima dată pe scena Casei de Cultură a evaluat conducătorul cercului de vocaliști, dnul Radu Goncear.

După concert toți au fost invitați la o masă de sărbătoare organizată de APL Colonița și pregătită cu mult drag de echipa consilierului local dna Eugenia Procop.

Au cântat, au discutat, recitat poezii, iar la finele sărbătorii primarul satului le-a înmânat câte un trandafir donat de către agentul din teritoriu dnul Mihai Ababii, căruia îi mulțumim.

În așteptarea unui nou an, cu întrebarea “primărița mulțumim, dar la anul o să ne inviți?” ne-am despărțit. Cu singuranță că ne vom revedea și vom mai organiza sărbători pentru suflet.

La această sărbătoare s-au cheltuit 25 200,00 lei, mijloace financiare alocați din bugetul satului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *