Acasă » Cultura » Mîndrește-te cu o ie creată de tine la Colonița

Mîndrește-te cu o ie creată de tine la Colonița

nataliamironNatalia Miron, o femeie talentată și pasionată de arta vestimentară din proprie curiozitate și din dorința de a împărtăți experiența sa, organizează la Colonița o primă șezătoare cu genericul “Mîndrește-te cu o ie creată de tine”.

Natalia Miron a absolvit Universitatea Tehnică, Industria Ușoară, specializarea Modelarea și Tehnologia Confecțiilor din Țesături, are o experiență de peste 7 ani în modelarea vestimentară, însă în ultima perioadă este atrasă de comoara pe care o poartă în sine bluza portului popular românesc. Una din iile cusute de Natalia, este expusă în cadrul unei expoziții-concurs la București, “Concurs de Cusut- iie veche & iie nouă”, organizat de Semne Cusute.

La prima șezătoare se va discuta despre materialele necesare, dimensiuni, tipuri de croială, parțile componente ale unei ii, ii autentice vis-a-vis cămăși în stil etno, semnificații ale cromaticii și ornamentelor.
Ca să fie o reuniune productivă Natalia vă propune să studiați SEMNE CUSUSTE , de unde vă puteți inspira și selecta un model de ie pe care ulterior îl veți coase. Doritoarele ar trebui să aibă la prima întîlnire un carnet, pix și un model de iei pe vor să o coase.
Pentru a confirma prezența, scrie-ți mai jos un comentariu, sau un mesaj Nataliei Miron.
Organizatoarea invită și mămicile cu pici, elevele dorinice să-și facă o iei sau doamnele cu experiență bogată.

Șezătoarea va avea loc vineri, 26 iunie cu începere de la ora 18.30, în foișorul din parcul de pe strada Ștefan cel Mare, fără limite de vîrstă, intrarea este liberă.
Urmăște aici pagina evenimentului.
Telefon de contact Natalia 079231000.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *