Acasă » Liceul “Gh. Ghimpu” » Evenimente » Discotecă cu surprize la liceul din sat

Discotecă cu surprize la liceul din sat

Discoteca liceuTinerii din Colonița s-au distrat la maximum la serata cu genericul „Sărbătorim iubirea”, care a avut loc pe 26 februarie la L.T. Gh.Ghimpu. În acest an, elevii au avut parte de mai multe surprize – au dansat, au participat la concursuri, au cântat la karaoke și chiar au putut câștiga premii la tombolă.

Intrarea la „disotecă” s-a făcut în bază de bilet, care a costat 5 lei. Din acești bani, au fost acoperite cheltuielile pentru decor, muzică și premii la tombolă, restul banilor au rămas în fondul liceului.

Organizatorii, elevii din Consiliul școlar, s-au străduit să creeze un eveniment frumos, la care au fost invitaţi elevii, profesorii, dar şi tinerii din afara liceului.

Pentru elevii din clasele a 5-a – 7-a au fost organizate concursuri şi discotecă între orele 15 și 17. Cei mai activi au fost premiaţi cu bomboane Chupa Chups şi ciocolate, iar în a doua parte a petrecerii s-au lăsat duşi de valul muzicii disco.

20160226161550Cei mai mari au avut parte de un program de divertisment după 17.30 și pînă la ora 21.00. În prima jumătate a serbării au avut loc diverse concursuri pentru perechile din liceu, care mai apoi au fost premiaţi  pentru participare în funcţie de punctele acumulate. Petrecerea a fost completată cu dansuri și melodii, interpretate de câteva eleve. La finalul primei părţi a avut loc o loterie cu 3 extrageri, iar posesorii biletelor norocoase s-au bucurat de premii – ciocolate, o mașină-jucărie și un rimel.

Pe lângă discoteca propriu-zisă, pe lîngă muzica dansantă şi iluminare sprecială, cei prezenţi au avut şi ocazia să cînte karaoke melodia a două piese populare: ”Eroina” de Carla’s dreams şi „Caut pe cer o stea” a formaţiei Deepcentral.

Evenimentul a avut loc cu ocazia sărbătorii dragostei – Dragobetele, sărbătorită tradițional pe 24 februarie. Vezi cum au petrecut această zi elevii, AICI.

Text: Daniela Cojocaru, Cercul „Tânărul Jurnalist” din L.T. „Gheorghe Ghimpu”

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *