Acasă » Liceul “Gh. Ghimpu” » Evenimente » Elevii liceului din Coloniţa în vizită la Radio Moldova

Elevii liceului din Coloniţa în vizită la Radio Moldova

P1020049Oare ce copil nu s-ar simţi entuziasmat, dacă i s-ar propune să vorbească la radio? O astfel de ocazie au avut-o elevii din L.T. „Gheorghe Ghimpu”, care împreună cu directorul adjunct pentru educaţie, Nadejda Martinici, au fost invitaţi la Casa Radio, pentru a participa la emisiunea Ora copiilor de la radioul naţional, pe 16 septembrie.

Tinerii au discutat despre vacanţa de vară, pasiunile lor, despre ciclism, dar şi despre studiile peste hotare.

„Prima noastră impresie a fost plină de uimire şi entuziasm. Drumul spre destinaţie ne-a potolit un pic valul de nelinişte, dar emoţiile ne-au învăluit din nou cînd ne-am văzut în faţa măreţii clădiri. La intrare ne-a surprins o mică colecţie de radiouri vechi. Apoi am văzut camera în care se înregistrează o emisiune şi felul în care aceasta se organizează”, spune o elevă.

Emoţiile elevilor le-au fost puse la încercare de la începutul emisiunii, ei au vorbit despre lecturi şi despre cărţile pe care le recomandă. În discuţie au mai participat şi alţi elevi din alte licee. Pe parcursul discuţiei a intervenit o liceană care şi-a făcut studiile timp de un an în America. Elevii au avut ocazia să adreseze întrebări şi să afle multe lucruri despre învăţămîntul în acea ţară.

Puteţi asculta emisiunea aici, de la minutul 3:55

http://trm.md/ro/ora-copiilor/ora-copiilor-din-16-septembrie-2015/

Text: Cercul „Tânărul Jurnalist” din L.T. „Gheorghe Ghimpu”

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *