Acasă » Liceul “Gh. Ghimpu” » La liceul din Coloniţa continuă înscrierea elevilor în clasa I

La liceul din Coloniţa continuă înscrierea elevilor în clasa I

ziua elevului1La începutul lunii aprilie, la liceul Gh. Ghimpu din Coloniţa, la fel ca în toată ţara, au început înscrierile viitorilor şcolari, în clasa I. Părinţii cu copii de şcoală, care încă nu au făcut-o, trebuie să depună o cerere la liceu.

În noul an de învăţământ 2016-2017 se vor forma 2 clase “I”, cu aproximativ 60 elevi în total, iar învăţătoarele care vor lua „sub aripa” lor micii şcolari vor fi Stratan Raisa şi Plațînda Elena.

Înscrierea elevilor se desfășoară în câteva etape, conform regulamentului. Copiii din districtul școlar al localității (care au viză de reședință în s.Colonița) se pot înscrie în perioadele: I etapă 01.04-21.06.2016; a II-a etapă 25.06-17.08.2016.

În perioada 18-24.08.2016,  în limita locurilor disponibile se va efectua înmatricularea copiilor din alte districte școlare (localităţi învecinate; care nu au viză de reşedinţă în Coloniţa).

Documente necesare pentru înscrierea copiilor în clasa I:

  1. buletinul de identitate a părintelui/reprezentantului legal (copie);
  2. certificatul de naştere al copilului (copie);
  3. fişa medicală perfectată pînă la data înscrierii ;
  4. 2 fotografii ale copilului (mărimea 3x4cm)
  5. Raportul despre dezvoltarea fizică, socio-emoțională, cognitivă, a limbajului și comunicării precum și a dezvoltării capacităților și aptitudinilor de învățare la finele grupei pregătitoare (copiii care au frecventat grupa pregătitoare)

Cererile de înscriere se depun  în anticamera Liceului Teoretic Gheorghe Ghimpu, telefon de contact 022579304

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *