Acasă » Liceul “Gh. Ghimpu” » Profesori » Update: Margareta Sîrbu în funcţia de director al liceului

Update: Margareta Sîrbu în funcţia de director al liceului

Sirbu Margareta

Update: Margareta Sîrbu a fost desemnată în funcţie de director al Liceului Teoretic Gheorghe Ghimpu, după ce a trecut toate etapele concursului. Fiecare etapă a fost anunţată în prealabil pe site-ul Direcţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport şi în ziarul de profil “Universul Pedagogic”.

Amintim că Margareta Sîrbu a fost numită în calitate de director interimar încă din vara anului 2015, de când a exercitat provizoriu funcţia în locul Angelei Zaporojan, actualmente, primar de Coloniţa.

—————————————————————————————-

Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău anunţă că în rezultatul evaluării candidaților la funcția de director al instituției de învățămînt general (testarea) a fost promovată în următoarea etapă a concursului Sîrbu Margareta, în calitate de director al Liceul Teoretic  ”Gh.Ghimpu” din Coloniţa.

Concursul s-a desfăşurat pe 18 martie 2016, şi au participat doi candidaţi: Sîrbu Margareta şi Scurtu Tatiana. În următoarea etapă a trecut Margareta Sîrbu, care urmează să se prezinte astăzi, începînd cu 16:00  pentru cea de a III-a și a IV a concursului.

Concursul se desfășoară  în conformitate cu Instrucțiunea cu privire la evaluarea candidaților la funcția de director al instituției de învățămînt general, aprobată prin ordinul Ministerului Educației nr. 1044 din 29 octombrie 2015.

Administraţia liceului nu a publicat nici un anunţ pe pagina instituţiei cu privire la desfăşurarea acestui concurs, doar pe site-ul Direcţiei Generale – www.chisinauedu.md

Sursa foto: facebook

Distribuie:

2 comentarii

  1. Grigore spune:

    “Administraţia liceului nu a publicat nici un anunţ pe pagina oficiala a instituţiei cu privire la desfăşurarea acestui concurs.”

    Care este adresa paginii oficiale a institutiei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *