Acasă » Liceul “Gh. Ghimpu” » Ziua elevului, sărbătorită de un deceniu în incinta Liceului Teoretic Gheorghe Ghimpu

Ziua elevului, sărbătorită de un deceniu în incinta Liceului Teoretic Gheorghe Ghimpu

?

Vineri, la  data de 29 septembrie, în incinta Liceului Teoretic “Gheorghe Ghimpu” elevii au sărbătorit deja al zecelea an la rând “Ziua elevului”. 

O sărbătoare frumoasă ce își are rădăcinile în acest liceu și este sărbătorită, în ultima zi de vineri a lunii septembrie.

În acest an “Ziua elevului” a început cu muzică și surprize dulci, iar sărbătoarea dimineții a fost organizată de către administrația liceului și susținută financiar de către membrii echipei Consiliului Local al Partidului Liberal din satul Colonița.

g1IMG_1979

La intrare elevii au fost întâmpinați  cu surprize dulci, precum biscuiți, ciocolate și fructe. La pauza mare, copiii s-au bucurat și de surprizele diriginților, toate fiind diferite, unii profesori au pregătit plăcinte, ceai, iar alții au adus biscuiți, napolitane, ciocolate, sucuri, pentru a le creia buna dispoziție elevilor săi.

După prima lecție s-a organizat fastuosul careu, unde clasele și-au transmis ,,Mesajul de salut” ,  toți copii s-au salutat  în mod neobișnuit, SALUTUL fiind alcătuit de fiecare clasă în parte.

g3g4ggggg4gg6gh129gg01g11

De la evenimentul dat nu a lipsit nici dna Angela Zaporojan, primarul  satului Colonița. Ea a adus ca surpriză, înghețată dulce, de care s-au bucurat toți elevii și de asemenea i-a îndemnat să acumuleze cunoștințe și să învețe bine pentru a fi remunerați cu o excursie gratis în vacanță ce vine.

Ziua elevului s-a încheiat cu o discotecă pe cinste dedicată tuturor elevilor, iar cei mici trebuiau să fie  însoțiți neapărat de tutelă.

Autori articolului : elevii ce frecventează Cercul la  disciplina informatică

 ”Abilități de tehno-redactare digitală și web design” , din cadrul liceului teoretic ,, Gh. Ghimpu”.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *