Acasă » Primăria » Componența CSC » Cunoaște-ți consilierii: Șendrea N. și Tofan M.

Cunoaște-ți consilierii: Șendrea N. și Tofan M.

cunoasteti_consilieriiLista consilierilor este încheiată de Natalia Șendrea și Mariana Tofan, și-au prezentat punctul de vedere și au răspuns la întrebările reporterilor în interviurile de mai jos.

Natalia Șendrea, consilier PL

Născută la 15 mai 1985. Căsătorită, 2 copii. A absolvit Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative la USM. Lucrează în calitate de secretar-consultant la un birou notarial.

 

Mariana Tofan, consilier PLDM

Născută la 12 noiembrie 1971. Căsătorită, 3 copii. A absolvit Facultatea de Filologie a USM, apoi a studiat și la Universitatea Pedagogică „Ion Creangă”, facultatea Pedagogia claselor primare. Actualmente lucrează în calitate de profesoară la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Chișinău.

 

Igor Luchian, consilier PLDMluchian_igor

Este singurul consilier care a refuzat să ne acorde un interviu.

 

Despre proiect cunoasteti_consilierii

În urma Alegerilor Generale Locale din 14 iunie 2015, satul Colonița are un nou consiliu sătesc – votat de 58,43% din locuitorii prezenți la vot și… același primar, Angela Zaporojan de la PLDM, căreia mai mult din 75% dintre sătenii care au participat la alegeri, i-au acordat vot de încredere pentru încă 4 ani.

O echipă de voluntari, formată din Vica Mazilo, Ludmila Sîrghi, Alina Mazilo și Andrei Bîzgu, a realizat un proiect prin care am hotărât să-i prezentăm pe toți consilierii noi aleși. Am numit proiectul „Cunoaște-ți consilierii”, fiind convinși că locuitorii satului Colonița trebuie să-i cunoască pe cei care timp de 4 ani vor adopta decizii în favoarea sau defavoarea dezvoltării satului Colonița.

Astfel, am realizat o serie de interviuri cu fiecare consilier în parte și cu primarul de Colonița. Am acordat tuturor consilierilor aceleași întrebări, pentru a vedea poziția fiecăruia vizavi de anumite teme. Pe site-ul www.colonita.eu pe parcursul a două sătpămîni vom publica interviurile integrale cu cîte 2 consilieri în ordine alfabetică.

12 din cei 13 consilieri aleși au acceptat să ofere un interviu și s-au prezentat la ora stabilită împreună cu reporterul.

Un rezumat al celor spuse de către consilierii aleși va fi publicat într-o ediție specială a ziarului local, distribuită gratuit în sat.

Mulți dintre consilieri au prezentat pe alocuri doar idei generale, ca la început de drum, fără soluții concrete și inovative, dar sperăm că după cei 4 ani de mandat, vom vedea rezultate vizibile, palpabile și îmbucurătoare în satul în care trăim.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *