Acasă » Primăria » Decizii CSC » Partidul Liberal – mașina de vot a lui Viorel Ghimp!!!

Partidul Liberal – mașina de vot a lui Viorel Ghimp!!!

 

Patrimoniul satului în pericol

stop

A treia încercare a Fracțiunii Partidului Liberal în consiliul local Colonița de a deposeda patrimoniul satului Colonița, numai că, acum la cei 5 consilieri locali ai Partidului Liberal s-a mai alăturat și consilierul Foiu Tatiana, care la comisia urbanism a votat împreună cu Ghimp Dumitru, Șendrea Natalia și Ababii Mihail. Zădarnic s-au opus consilierii Cheptene Ion și Procop Eugenia, au fost 4 împotriva la 2.

Rămâne această întrebare să fie discutată în cadrul consiliului, care va fi convocat în timpul apropiat.

Vă aducem la cunoștință că, este vorba despre terenul de 5,1128 ha, teren aferent construcției MIS, pentru care primarului satului colonița Angela Zaporojan, clanul Ghimpu i-au intentat 3 dosare contravenționale la acest subiect și unu civil solicitând încasarea 100 000 lei ca prejudiciu moral.

A fost pornit și un dosar civil împotriva consilierilor Scurtu Viorica, Coban Vitalie, Gurulea Zinaida, Foiu Tatiana, Procop Eugenia, Cheptene Ion, Tofan Mariana și Foiu Constantin, care anterior au luptat pentru a păstra patrimoniul satului, iar ca recompensă morală în acest dosar Ghimp a cerut câte 20 000 lei de la fiecare consilier.

Cu încasarea acestor sume sunt șantajați consilierii care nu au acceptat înstrăinarea neîntemeiată a terenului.

În acest sens aducem la cunoștință că, pe acest caz există studiul de fezabilitate elaborat de ÎMP “ChișinauProiect” care stabilește că, pentru clădirea MIS este suficient doar 1,8 ha teren și nu 5,1128 ha.

nnn

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *