Acasă » Primăria » APL Colonița susține că evidența contractelor sunt încheiate conform legislației în vigoare

APL Colonița susține că evidența contractelor sunt încheiate conform legislației în vigoare

stop

Informația consilierul liberal Caraman Vera precum că: APL Colonița încheie contracte cu aceiași agenți economici ”, este  eronată, susține APL Colonița.

APL aduce la cunoștință precum că, în anul 2016 au fost încheiate 86 de contracte, iar 12 contracte anul acesta, înregistrîndu-se  mai mult de 60 de agenti economici. ( Lista agentilor va fi anexata)

Cu privire la reparația grădiniței de pe str. B. P. Hașdeu, informația adusă de către cetățeanul Ciorbă Valeriu precum că;

„ A fost selectat doar un singur agent ” nu este veridică, pe motiv că la acest obiect au lucrat și alți agenți ca de exemplu: „Coceban-Construct” SRL.

APL consideră că:

„Pe de altă parte este un avantaj atunci cînd la un obiect lucrează un singur antreprenor, avem de cîștigat în calitate, termeni, este o garanție bună că, lucrările vor fi executate conform caietului de sarcini, dar … deoarece finanțarea este…cum este, suntem nevoiți să-executăm lucrările pe etape, motiv fiind sumele financiare pe care le dispunem. Important e, lucrările să fie executate calitativ, la cel mai avantajos (mic) preț posibil și să fie conform legii.”

Vorbind de legalitate, APL aduce la cunoștința tuturor cetățenilor  precum că, în decurs de citeva luni  au avut verificări riguroase și minuțioase la primăria din sat. Toate aceste verificării au parvenit de la cererea d-nei Caraman Vera și dlui Ghimp Dumitru, APL fiind inspectată  de către: inspecția Financiară, procuratura, inspectori din cadrul primăriei municipale la compartimentul achizitii publice și contracte de valoare mică, încălcări sau careva abateri esențiale de la lege nu au fost depistate.

Anexăm tabelul cu extrasul din registrul de evidență al contractelor primăriei Colonița pentru perioada 01.01.2016-01 martie 2017 și prescripția inspecției financiare care a evaluat achizițiile în perioada dată.

Download (DOCX, Unknown)

fisc1

fisc22

fisc3

sursa APL Colonița

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *