Acasă » Primăria » Minciunile electorale a exprimarului Dorin Chirtoacă

Minciunile electorale a exprimarului Dorin Chirtoacă

Este o tradiție urâtă a liberalilor de a spune minciuni și de a i se atribui fapte bune, la care nu au nici o atribuție, nu au contribuit, chiar dacă erau obligați să o facă.

Un exemplu este construcția grădiniței nr. 144 “Academia picilor” din s. Colonița. În secvența de mai jos se vede clar cum consilierii municipali liberali se “abțin” de la aprobarea deciziei de a aloca surse financiare pentru reparația grădiniței. Votează consilierii PLDM, consilierii PCRM, consilierii independenți, dar liberalii se “abțin”.

Atunci apare întrebarea: cum se manifestă atribuția exprimarului general Dorin Chirtoacă, care nu numai că nu votează nici o finanțare pentru Colonița, dar nici fracțiunea liberală a consilierilor municipali, pe care o conduce, nu au făcut nimic în cazul dat pentru grădinița din Colonița.

Același lucru s-a întâmplat și cu bazinul de înot L.T. ”Gh. Ghimpu”, la reparația căruia exprimarul general Dorin Chirtoacă  nu numai că nu a ajutat, dar și a fost categoric împotrivă (curând vom face video de la consiliul municipal), unde la propunerea consilierului municipal PLDM Ghenadii Dumanschii de a aloca surse financiare pentru reparația bazinului, d. Dorin Chirtoacă este categoric împotrivă și consilierii liberali de asemenea nu votează pentru Colonița.

Campania electorală vine și se duce, și chiar dacă tare vreai să fii votat și ales de popor, apoi nu spunând minciuni și atribuindu-ți toate meritele de la toți 18 primari din suburbii.

Rușine pentru un om simplu să spună minciuni, dar pentru un exprimar general, președinte de partid… de fapt fabula lui Donici ”Musca la arat” tare se mai potrivește tuturor liberalilor.

Angela Zaporojan

Spre lauda deșartă

Mulți zic: noi am lucrat,

Când ei lucrează-n faptă,

Ca musca la arat.

Musca de Alecu Donici

Distribuie:
Distribuie:

Echipa editorială

Redactori
Strisca Oxana
Vica Diavor
Autori
Alina Mazîlo
Cristina Cireș
Angela Cireș
Tatiana Iurcu
Andrei Bîzgu
Lefter Victoria

Detalii

Calendar

februarie 2024
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829