Acasă » Primarul » Discursuri/Declaratii » Către consilierii APL, Convocarea Ședinței Extraordinare la data de 27 iunie

Către consilierii APL, Convocarea Ședinței Extraordinare la data de 27 iunie

Consilierilor: Ghimp Dumitru, Șendrea Natalia,  Ababii Mihail , Caraman Veronica, Tofan Mariana, Gurulea Zinaida, Procop Eugenia, Foiu Tatiana.

„ Prin prezenta aduc la cunoștință că sunt la curent cu solicitarea consilierilor privind convocarea pentru 22.06.2017, ora 17.00, a ședinței extraordinare a consiliului sătesc la cererea SRL Magnat Construct.

Nu refuz convocarea ședinței extraordinare pe chestiunea dată, însă pornind de la faptul că sunt în concediu până la 23.06.2017 și având în vedere că nu este formulată concret chestiunea de pe ordinea de zi, lipsește avizul comisiei și proiectul de decizie, constat inoportun convocarea consiliului pentru  data de 22.06.2017. Totodată având în vedere necesitatea examinării și altor cereri de asemenea primordiale (cererea LT Gh.Ghimp privind alocarea mijloacelor banești pentru reparația stadionului, cererea CSP privind alocarea mijloacelor financiare ș.a.) consider oportun, rațional și legal convocarea ședinței extraordinare a consiliului pe aceste chestiuni și altele pentru data de 27.06.2017, poziție care am expus-o și anterior. Până la data indicată chestiunile de pe ordinea de zi urmează a fi examinate în cadrul comisiilor de specialitate, prezentate avizele și proiectele de decizii ce propun să fie până la data de 26.06.2017.

Sper la buna înțelegere și conlucrare!”

Primar: Zaporojan A.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *