Acasă » Primarul » Consilierii liberali s-au pricopsit cu bani publici

Consilierii liberali s-au pricopsit cu bani publici

StopFalsÎn premieră comisia pentru Cultură, Tineret și Sport în componența – Foiu Tatiana, Ghimpu Dumitru, Caraman Vera, Ghimpu Lidia și Șendrea Natalia, au organizat evenimentul sportiv “Deschiderea sezonului sportiv 2018”.

Interesant lucru, pentru acest eveniment s-au cheltuit mai multe surse financiare ca de obicei: 2016 – 5 750 lei ; 2017 – 7 500 lei; 2018 – 10 410,00 lei. Deși de fiecare dată consiliera Caraman Vera strigă în gura mare că în APL Colonița nu este transparență, la prima ocazie a ridicat la acestă sărbătoare surse financiare în suma de 200,00 lei (chipurile prestarea serviciilor medicale).

Straniu lucru, cum poate Caraman Vera să presteze servicii medicale, neavând studii??? Mai mult ca atât, a fost prezentă doar în prima zi (pentru câteva ore), a doua zi – duminică, nici nu a fost prezentă, cu toate că au fost solicitate serviciile medicale, în cazul accidentului la trântă.

O altă situație este cu organizarea concursului la trânta la nominația “Berbec”, unde a concurat soțul consilieriei liberali Natalia Șendrea – Dionis Șendrea, care a câștigat de la Petruleac Andrei – care știm cu toții că este orb și invalid de gr.II. La acest concurs a fost  ridicată suma de 1 800,00 lei, pe când în anul 2017 la aceleași concurs suma  fost de 1 300 lei.

Straniu lucru, este că în fiecare an la categoria de maxifotbal se ridicau sume mai mici, ca de exemplu – 600 lei, dar anul acesta suma ridicată este de 800,00 lei de către consilierul liberal Ghimp Dumitru, sumă exagerat mărită și luată de Ghimp Dumitru care nici nu este căpitanul echipei de fotbal.

Au mai fost depistate și alte nereguli, ca de exemplu: procurarea înghețatei în cantități exagerat de mare – 300 buc, care mai apoi s-a topit fiind aruncată sub gard de organizatori. Zadarnic contabilitatea și primarul au încercat să anticipeze această situație, știind că numărul de copii care vin la deschiderea sezonului nu este atât de mare. Iarași au fost cheltuiți banii publici incorect.

Apare simpla întrebare, dacă gestionând sume, comparativ mici, jumătate le-au „câștigat”, la ce să ne așteptăm la gestionarea patrimoniului public??? Sau la sume de milioane de lei???

Cum mai au „nas” cei ce fură să vorbească despre transparență și corectitudine ???

Ce aveți de spus, consilierilor liberali ???

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *