Acasă » Primarul » Discursuri/Declaratii » Actul Inspecției Financiare în contradicție cu informația publicată în Ziarul de Gardă

Actul Inspecției Financiare în contradicție cu informația publicată în Ziarul de Gardă

balanta1 În baza autorizației nr.756 din 06.07.2017 în perioada  07.07.2017 – 11.07.2017 Inspecția Financiară din subordinea Ministerului Finanţelor, a efectuat inspectarea financiară tematică la Primaria s. Colonița, pe aspectul privind corectitudinea organizării și desfășurării procedurii de achiziție a lucrărilor de reparație capitală la grădinița de copii pentru 160 locuri din s. Colonița, str. B. P. Hasdeu 5.

Inspectarea financiară a fost efectuată pentru perioada 01.01.2015-30.06.2017.

În cadrul verificării respectării procedurii de achiziție la acest subiect, de către Inspecția Financiară încălcări nu au fost constatate. Acest fapt combate informația publicată în Ziarul de Gardă nr.4(649) din 1 februarie 2018 în articolul “Primara de la Colonița: Licitații dubioase și casă de milioane”. Apar mai multe întrebări:

  • la comanda cui și cine a plătiti acest articol?
  • de ce necătând la faptul că a fost solicitată și opinia altor consilieri, spre exemplu domnului Cheptene Ion, a fost expusă doar părerea lui Ghimpu Dumitru și Caraman Vera?
  • de ce articolul este însoțit de imagini preluate de pe colonita.eu, pozate în lunile iulie-august 2017 și nu sunt publicate imagini din ianuarie 2018, facute nemijlocit de corespondenți?
  • de ce în articol sunt publicate date cu caracter personal a copiilor și rudelor primarului?

Este clar că acest articol are ca sop de a defăima primarul satului Colonița. Actul Inspecției Financiare a confirmat corectitudinea procedurilor de achiziții efectuate la lucrările de reparație la grădiniță în acea perioadă. Urmează ca Instanța de Judecată să se expună asupra insinuărilor aduse.

Se anexează actul Inspecției Financiare din subordinea Ministerului Finanţelor.

Download (PDF, Unknown)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *