Acasă » Primarul » Discursuri/Declaratii » Încă o judecată pierdută definitiv de consilierii liberali

Încă o judecată pierdută definitiv de consilierii liberali

balanta1 La data de 29 iulie 2016 consilierii locali liberali – Dumitru Ghimp, Natalia Șendrea, Veronica Caraman, Lidia Ghimpu și Mihai Ababii au depus cerere de chemare de judecată împotriva comisiei de licitație a Consiliului satului Colonița, primăriei s. Colonița, cu privire la anularea rezultatelor licitației din 17 mai 2016, la care s-au vândut 8 terenuri de lângă întovărășirea pomicolă „Valea Mestecinilor”.

La data de 23 iunie 2017 Judecătoria sec. Ciocana a respins cererea consilierii locali liberali – Dumitru Ghimp, Natalia Șendrea, Veronica Caraman, Lidia Ghimpu și Mihai Ababii, ca neîntemeiată.

La data de 25 aprilie 2018 Curtea de Apel Chișinău a respins apelul consilierilor liberali și a menținut hotărârea  Judecătoria sec. Ciocana din 23 iunie 2017.

La data de 03 octombrie 2018 Curtea Supremă de Justiție a considerat inadmisibile recursurile consilierilor liberali, menținând hotărârea  Judecătoria sec. Ciocana din 23 iunie 2017 și hotărârea Curții de Apel Chișinău din 25 aprilie 2018.

În așa mod toate instanțele de judecată au confirmat legalitatea acțiunilor Administrație Publice Locale și Comisiei de licitație, constatând incompetența și aberațiile consilierilor liberali. Urmează ca părțile vătămate: Luchița Serghei, Luchian Igor, Pîslaru Dorin și Prilipcean Dumitru să încaseze prejudiciile materiale cauzate de consilierii liberali cazul dat.

Download (PDF, Unknown)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *