Acasă » Primarul » Ziua lucrătorului medical și a farmacistului

Ziua lucrătorului medical și a farmacistului

cspÎn fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, în Republica Moldova se sărbătoreşte Ziua lucrătorului medical și a farmacistului.

O zi este prea puţin pentru a demonstra importanţa şi nobleţea acestei profesii,  de multe ori voi sunteți primul nivel de contact al pacientului cu sistemul de sănătate, altfel oferind sentimente de încredere pentru pacienţilor.

Majoritatea absolută a lucrătorilor în halate albe îşi onorează funcţiile de serviciu la un înalt nivel de măiestrie profesională, muncind cu jertfire de sine, deseori în afara orelor de program, ghidându-se în activitatea de zi cu zi, de obligaţia supremă fixată în Jurământul lui Hipocrate.

APL Colonița are deosebita onoare de a adresa tuturor lucrătorilor din ramură sincere urări de bine, sănătate, prosperitate, fericire şi noi realizări Vă mulţumim pentru profesionalism și dedicaţie în munca nobilă pe care o desfășurați. Vă doresc să fiţi mereu plini de energie, cutezanţă, răbdare, echilibru şi tenacitate, iar toate dificultăţile să le depăşiţi cu tărie şi încredere. Să Vă bucurați de respectul colegilor, de gratitudinea pacienților, de liniștea din familiile Dumneavoastră, căci ea, familia, este o forță motrică pentru toate câte le realizați Dvs activitate!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *