Acasă » Sănătate » Servicii oferite » Peste 45 de copii au fost examinați la CS Colonița

Peste 45 de copii au fost examinați la CS Colonița

Control medic colonita 03 (1)Astăzi, 3 martie, cinci specialiști au fost invitați în cadrul CS Colonița, pentru a examina copii de vîrstă preșcolară.

Micuții au fost consultați de către Gorodenco Nadejda (neurolog), Baltag Nadejda (chirurg), Malcov Serghei (ORL), Ciumac Olesea (oftalmolog) și Cojocaru Carolina (pediatru).  Peste 45 de copii au trecut controlul la cei 5 specialiști, majoritatea au vîrsta de pînă la 1 an. 

Holul spitalului, era plin cu părinți,copii și bunici care au venit mai dimineață să ocupe rînd, și așteptau sub ușă.

Caraman Ana: “A venit foarte multă lume, nu ne-am așteptat, este mult mai bine pentru pacienți să vină pe loc în sat, decît să meargă la Policlinica de pe sector. A fost mare aglomerație, însă deja data viitoare vom ști cum să organizăm ca rîndurile să meargă mai repede, cred ca vom implementa totuși un sistem de programare prealabilă.”

În primele trei ore era un haos, nu se înțelegea care și în ce rînd stă, după asta s-a eliberat spitalul și mergea mai ușor procesul.  Unii doctori făcut examinări pînă după ora 18. În pofida cozilor părinții, au rămas mulțumiți, iar doctorii au menționat că CS Colonița are condiții foarte bune.

Vă reamintim, programul de vaccinări pentru copii este în ziua de marți și joi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *