Acasă » Sănătate » Testare gratuită pentru colonițeni de Ziua Mondială a Diabetului

Testare gratuită pentru colonițeni de Ziua Mondială a Diabetului

ziua-mondiala-a-diabetuluiZiua Mondială a Diabetului are loc în fiecare an în data de 14 noiembrie, la inițiativa Federației Internaționale de Diabet (IDF), cu sprijinul Organizației Mondiale a Sănătății. Cu această ocazie la Centrul de Sănătate din Colonița vor fi ținute lecții de informare privind Diabetul Zaharat. În calitate de invitat va fi și doamna Mazur, care va dona cîteva glucometre, cu aceastea colonițenii vor beneficia de testare gratuită. 

Sătenii sunt invitații  luni, 14 noiembrie, la CS Colonița, între orele 09:00-13:00, pentru a-și face analiza de sînge la diabet (nivelul zahărului)  și pentru a fi informați.

Această zi este marcată la nivel internațional de toate asociațiile membre ale IDF, de furnizorii de servicii de sănătate, cât și de persoanele afectate de diabet, fiind cea mai mare campanie mondială de informare asupra diabetului.

Acest eveniment are ca scop să ofere o mai bună informare persoanelor care suferă de diabet, reprezentând și o manieră de implicare și de informare a publicului, în general – cei care au persoane apropiate care suferă de această boală, publicul larg, profesioniștii din domeniul sănătății și autoritățile publice.

Mai multe detalii la tel. 022 579 440

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *