Acasă » Satul Colonița » Infrastructură » Noi indicatoare stradale în Colonița

Noi indicatoare stradale în Colonița

indicator stradalPrimăria anunță că pe parcursul următoarelor zile, în sat vor fi instalate indicatoare stradale.

Lucrările au fost începute deja, chiar dacă se pare că denumirile străzilor sunt necesare, unii locuitori se împotrivesc ca aceastea să fie instalate pe gardurile lor.

Primăria vine cu rugămintea către săteni, de a oferi acces angajaților pentru a putea instala plăcuțele, și de a păstra aceste bunuri.

În sectoarele noi, unde nu există case, denumirile vor fi instalate pe stîlpi speciali, asemeni celor din orașul Chișinău. 

Pentru indicatoarele stradale au fost achitați 75 840 lei. Procedura de montare  este desfășurată de  compania Vizprem SRL conform contractului nr. 38 din 6 iunie 2016. Astfel compania urmează să instaleze 280 de plăcuţe şi 10 stîlpi pentru indicatoare.

În Colonița au mai fost instalate indicatoare stradale, cu mai mulți ani în urmăr, însă din cauza vremii, acestea deja nu mai sunt vizibile, în sectoarele noi de case, nici nu au existat vreodată , astfel Ambulanța sau Poliția ajunge cu greu și în întîrziere, iar asta este inadminisbil cînd este vorba de un om aflat în nevoie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *