Acasă » Satul Colonița » Infrastructură » O nouă stradă urmează să fie asfaltată

O nouă stradă urmează să fie asfaltată

stradatraianminiMajoritatea consilierilor au menționat în cadrul interviurilor că infrastructura slab dezvoltată și lipsa străzilor este o problemă de importanță majoră în sat. Iată că după ce au fost asfaltate 4 străzi din sectorul Răsăritului ( printre care str. Neaga, str. Igor Vieru, și o prelungire a străzii Ștefan cel Mare), din 12 august 2015 au început lucrările de construcție a străzii Columna lui Traian.

Compania Edilitate, a cîștigat licitația și desfășoară deja pregătirile necesare pentru asfaltare. Din fondul rutier cu destinație specială pentru Colonița au fost alocați 1 milion de lei pentru aceste lucrări. Costurile totale de asfaltare a străzii se ridică la 1,7 milioane lei. Locuitorii străzii Columna lui Traian vor putea merge pe asfalt nou- nouț deja din luna octombrie a acestui an.

Menționăm că acest drum a fost grav deteriorat după ce compania de construcții EuroHouse Grup a săpat mai multe șanțuri pentru scurgerea apelor pluviale provenite de la casa Victoria Premium din strada Tohatin. Locuitorii străzii au depuse de nenumărate ori cereri le primăria Coloniței pentru asfaltarea străzii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *