Acasă » Satul Colonița » Infrastructură » Sectorul 306 rămîne în continuare fără gaz!

Sectorul 306 rămîne în continuare fără gaz!

gazIeri, 11.11.2015, a avut loc ședința de urgență a locatarilor din sectorul 306 case. În discuție a fost pus subiectul conectării sectorului la gaz. La acest moment conectarea la gaz rămâne suspendată din cauza unei scurgeri de gaz depistată de Moldova-Gaz.

Potrivit persoanei responsabile, magistrala a fost dată în exploatare fără anumite defecțiuni. Branșamentele puse la fel nu dau semn de anumite scurgeri. Potrivit acestuia, cauza unei asemenea scurgeri pot fi săpăturile neautorizate a locatarilor care au încercat să se conecteze la rețelele publice (apă, canalizare, gaz) din vara anului 2015 pînă la ziua actuală. Pentru a soluționa problema dată, persoanele care au efectuat asemenea săpături, să dezgolească conductele pentru a putea fi verificată integritatea lor. Pînă cînd aceste acțiuni nu vor fi întreprinse , branșamentele nu vor fi date în exploatare și respectiv locatarii nu vor fi conectați la gaz. Primăria cere ajutorul tuturor locuitorilor.

Astăzi în incinta primăriei va avea loc o altă ședință, pentru locatarii care nu au încă proiectare pentru conducta de gaz.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *