Acasă » Satul Colonița » Oameni din sat » Carolina Ababii a slăbit sănătos cu 62 kg!

Carolina Ababii a slăbit sănătos cu 62 kg!

Carolina AbabiiCarolina Ababii-Cemurtan este o tânără mămică din Colonița, care cu ajutorul unui program sănătos de sport și alimentație, a reușit să slăbească cu 62 de kg, timp de zece luni. Acum ea participă la „Miss Unica Sport 2015”, iar până pe 15 decembrie puteți vota pentru ca ea să obțină premiul pentru simpatia publicului. Votează aici.

Carolina povestește că a luat kilograme în plus după prima naștere, în 2003. De atunci s-a chinuit ani întregi să slăbească, cu ajutorul a diferitor metode, care însă nu aveau nici un rezultat. După 10 ani de încercări, a ales metodele propuse de Unica Shapping, care au ajutat-o să dea jos 47 kg. După care a rămas din nou însărcinată și a adăugat în kilograme. Când a intrat în sală pentru a începe programul de slăbit a doua oară, avea 127 kg, însă după zece luni i-a reușit un rezultat spectaculos.

„Mersul la sala presupune nu doar sport,ci și respectarea unui regim alimentar propus de nutriționist și de instructor. Regimul alimentar presupune un ghid în alimentația sănătoasă, nu o dietă anumită. Încerci să duci un mod activ de viață, în care tinzi să scazi în greutate și să îți faci un corp tonifiat și frumos”, susține Carolina Ababii-Cemurtan.

Spune că i-a fost greu la început, când a trebuit să renunțe la regimul alimentar cu care era obișnuită, unul nesănătos în mare parte, și când a trebuit să învețe să numere caloriile consumate, pentru a nu depăși norma zilnică. Acum însă, este mulțumită și simte că s-a născut a doua oară.

„Mă simt foarte bine, am simțit pe propria piele și știu ce simt persoanele obeze, e o stare teribilă. La 60 kg simți că te naști din nou, când mergi, ți se pare că zbori”.

Carolina a fost un timp asistent social în Colonița și spune că acea perioadă a fost una plăcută și productivă. „Am muncit cu plăcere, am depus efort, căldură și dăruire de sine, ca să văd în ochii oamenilor nevoiași din sat măcar un pic de bucurie și mulțumire, că au primit măcar un mic ajutor”, susține ea. După munca sa în calitate de asistent social, s-a angajat în sistemul penitenciar, pentru că de profesie este jurist, în cadrul Penitenciarului nr.10 din Goian, ca santinelă-operator în Serviciul Regim, Supraveghere și Pază.

1

La moment, Carolina este în concediu de îngrijire a copilului, care se va prelungi, căci este din nou însărcinată.

„Am slăbit, iar Dumnezeu mi-a dat, din nou, un bebeluș. În ziua când a fost preselecția pentru a vedea cine și cât a slăbit în concurs, am aflat că sunt însărcinată. Am fost anunțată că sunt candidata care a slăbit cel mai mult. La moment am 2 luni de sarcină și îmi mențin greutatea”.

Până pe 15 decembrie poți vota „Miss Simpatia Publicului”. Oferă votul tău pentru Carolina. Fiecare participantă poate fi votată la fiecare 30 de minute de la același calculator. Nu te costă nimic, doar un click să o încurajezi cu un vot. Cea care va acumula cele mai multe voturi, se va alege cu un premiu din partea unica.md, va beneficia de o ședință foto și de un filmuleț în care îi vom cunoaște povestea de slăbire.

Votează aici

Text: Ludmila

Video, foto: unica.md

 

Distribuie:

2 comentarii

  1. Grigore spune:

    Votarea este o farsa. Numai ce am votat de doua ori in citeva minute de la acelas calculator. Pentru cei care au adresa IP dinamica este de ajuns sa se deconecteze si din noua sa se conecteze la internet (de fapt am mai spus browser-ului sa uite de site-ul dupa prima vizita, dar nu cred ca influenteaza).

  2. Vica spune:

    Felicitari Carolina, pentru curaj si tarie de caracter!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *