Acasă » Satul Colonița » Oameni din sat » Iulia Deliu şi Kamara au părăsit emisiunea “Dansez pentru tine”

Iulia Deliu şi Kamara au părăsit emisiunea “Dansez pentru tine”

Perechea formata din Kamara şi Iulia Deliu a fost eliminată vineri seara de la concursul “Dansez pentru tine”. Cu ochii în lacrimi, ea a mulţumit tuturor şi a promis să lupte, în continuare, pentru a-l ajuta pe tatăl său să finiseze construcţia casei lor.

“Am avut parte de cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea de până acum”, a declarat Iulia, chiar dacă a fost eliminată din concurs.

Vorbind de Kamara, cântăreţul a fost “şifonat” serios de toţi membrii juriului, dupa ce i-a acuzat pe aceştia că fac manevre. Cornel Patrichi l-a atacat dur pe Kamara, spunând că a dat dovada de proastă creştere. În final, Kamara şi-a cerut scuze şi a spus că a făcut acele afirmaţii la nervi.

Iulia va rămîne la Dansez Pentru tine, pe toata durata emisiunii pentru ca mai are de dansat, dar în afara concursului.

“Aici nu prea e asa cum pare la televizor………in realitate lucrurile stau un pic altfel, e o experienta foarte frumoasa,am cunoscut o gramada de oameni foarte buni si draguti inclusiv vedete care initial credeam ca sunt foarte fitosi si cu aiere insa in realitate sunt foarte simpli si draguti, am multe de povestit “ ne scrie Iulia

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *