Acasă » Cultura » Petrecere cu ocazia sărbătorilor de iarnă la Colonița

Petrecere cu ocazia sărbătorilor de iarnă la Colonița

Serbare_Craciun (4)Pe data de 27 decembrie, în incinta Casei de Cultură au fost așteptați toți colonițenii pentru a sărbători  Anul Nou. Cei care au  fost prezenți au avut  parte de o sărbătoare frumoasă, interesantă atît pentru cei mici, cît și pentru cei mari. 

Copiii s-au distrat pe cinste datorită actorilor de la teatrul-studio de comedie “ Pinochio” și au vizionat spectacolul “ Neisprăvitul Drumio“.

Fulguţele şi Fulguşorii de la grădiniţa nr.24 au bucurat publicul cu cîntecele și poeziile lor,  făcîndu-ne să ne simțim mai aproape de sărbătorile de iarnă.

Elevii Liceului “Gh.Ghimpu“ au pregătit o urătură modernă,care a cuprins o retrospectivă a evenimentelor care au avut loc în Colonița pe tot parcursul anului, dar și ce mai are de făcut în timpul apropiat. Au mai jucat și ceneta ,,La urat,, din  ,,Amintiri din copilărie,, de Ion Creangă.

A urmat o frumoasă surpriză din partea consilierilor locali,  au invitat ,,Crenguța de Iederă,, să  ne colinde după toate tradițiile, jucînd Capra și umblatul cu Ursul.

 Fiecare micuț s-a ales  cu cîte un cadou din partea lui Moș Crăciun , iar cei mari au plecat acasă cu o dispoziție de sărbătoare.

Consiliera Gurulea Zinaida s-a ocupat de organizarea sărbătorii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *