Acasă » Cultura » Ziua copiilor cu dansuri, cântece și concursuri distractive

Ziua copiilor cu dansuri, cântece și concursuri distractive

8c

1 Iunie este un bun prilej de a oferi cadouri și atenție deosebită copiilor de toate vârstele. Această zi a fost sărbatorită la Colonița cu cântece, poezii și dansuri, toate asortate cu multă distractie și voie bună. Centrul satului Colonița s-a transformat pentru o zi, într-un orășel al copiilor  cu dulciuri, surprize şi multă distracţie!

Primăria Colonița împreună cu administratorul Casei de Cultură, domnul Mihai Măcar, au reușit și de această dată să ofere clipe frumoase, vesele și fericite, pentru mica și tânăra generație a satului. Copilașii s-au distrat pe cinste, au făcut coadă atât la batute, cât și la topoganul imens, au savurat din înghețata rece, vată de zahăr și bomboane nenumărate.

Prichindeii au avut parte de un mic concert muzical, susținut de copii ce fregventeză centrul de creație și agrement, au dansat, distrându-se de minune. Au fost organizate diverse concursuri interactive. Copii s-au implicat activ în cadrul tuturor concursurilor, câștigând premii frumoase.

Între orele 12.30 -13.30, în incinta Casei de Cultură, micuții au avut parte de scamatorii, animale exzotice, scene vesele oferite de clovnii mult așteptați. A devenit deja o tradiție frumoasă ca copilași să fie răsfățați pe deplin în această zi, așa că la ora 14.00 nu a lipsit nici în acest an tradiționala înghețată.

1copii

2cop

3c7c

4

8c

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *