Acasă » Liceul “Gh. Ghimpu” » Evenimente » Calculatoare noi și bani „în plic” pentru elevii liceului din Colonița

Calculatoare noi și bani „în plic” pentru elevii liceului din Colonița

image-001Astăzi, 31 mai, elevii Liceului Teoretic „Gheorghe Ghimpu”, alături de profesori şi părinţi, s-au adunat în curtea şcolii pentru a se bucura de succesele obţinute și pentru a da ultimul sunet din acest an de învățământ. Școlarii au avut parte de mai multe surprize. 

Elevii cu cele mai bune reuşite au fost răsplătiţi cu diplome, iar unii chiar cu premii băneşti, investiţia financiară  fiind din partea Primăriei. De asemenea, au fost încurajaţi cu diplome elevii cu cea mai activă implicare în liceu, elevii cu rezultate remarcabile în cadrul concursurilor de sector, municipale şi republicane, cei mai buni absolvenţi ai cursurilor primare şi gimnaziale și chiar elevii care nu au avut nici o absenţă pe parcursul anului de studiu.

În cadrul careului a fost premiată şi profesoara Aurelia Ababii, care a ocupat locul întâi în cadrul unui concurs municipal pentru cel mai bun proiect didactic al orei de dirigenţie.

La eveniment a fost prezent și Mihai Ghimpu, lider PL și consătean, care a venit cu un mesaj de felicitare pentru elevi şi cadrele didactice și a oferit instituţiei 10 computere. Festivitatea i-a mai avut ca oaspeţi pe primarul de Coloniţa, Angela Zaporojan, precum şi Mihai Vijea, profesor de matematică din liceul Mihai Viteazu din Bucureşti, care au venit cu un mesaj de încurajare și felicitare. La careul festiv au fost prezenți și reprezentanți ai Direcției de Învățământ Ciocana, precum și ai Direcției Generale Educație, Tineret și Sport din municipiul Chişinău

Absolvenţii claselor a 9-a și a 4-a au adresat mulţumiri profesorilor și le-au dedicat cântece. Urările de bine au fost urmate de un dans al copiilor din cadrul cercului din liceu. Cel mai emoţionant şi, în acelaşi timp, vesel moment a fost ultimul sunet de clopoţel şi lansarea în aer a mai multor baloane.

Încurajaţi de succese, inspiraţi de noi idei şi scopuri, dar cel mai mult, învioraţi de începutul vacanţei, copiii şi adolescenţii liceului din satul Coloniţa şi-au luat rămas bun de la încă un an şcolar.

 

image (9)

image (7)

image (16)

image (14)

image (17)

image (22)

image (1)

Text: Daniela Cojocaru, Cercul „Tânărul Jurnalist” din L.T. „Gheorghe Ghimpu”

Foto: Vlad Botezatu, clasa a X-a. 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *