Acasă » Liceul “Gh. Ghimpu” » Evenimente » Dragobetele sărută fetele la Liceul din Coloniţa!

Dragobetele sărută fetele la Liceul din Coloniţa!

Dragobete“Dragobete” este o sărbătoare tradiţională românească ce marchează începutul primăverii, prin care se serbează iubirea. Elevii din L.T. “Gh.Ghimpu” din s.Coloniţa, la 24 februarie, au sărbătorit în mod deosebit acest eveniment.

Chiar de dimineaţă în liceu plutea atmosfera romantică generată de muzica din hol şi de o inimă fermecată, ce se zice că le poartă noroc tuturor celor ce se apropie de ea.

La pauze elevii nu au prea stat prin clase, pentru că muzica şi atmosfera de sărbătoare îi ademenea. În liceu a funcţionat şi o cutie poştală specială, care aduna mesaje de dragoste şi mesaje de felicitare. Scrisorile au fost trimise destinatarilor pînă la sfîrşitul orelor.

Chiar şi cei mici dintre elevi, curioşi şi interesaţi de tot ce se întâmplă, zumzăiau pe holuri. Unii chiar au reuşit să îşi bucure colegii cu cîteva creaţii proprii.

Aceasta a fost prima parte a sărbătorii, iar a doua, cea de divertisment, va avea loc vineri, 26  februarie, în sala festivă unde se vor organiza concursuri şi discotecă.

Activităţile au fost organizate de consilierii şcolari şi elevii din clasele mai mari.

Dragobete 1

2

Text: Daniela Cojocaru, Cercul „Tânărul Jurnalist” din L.T. „Gheorghe Ghimpu”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *