Acasă » Liceul “Gh. Ghimpu” » Evenimente » „Ultimul sunet” emoții de bucurie și nostalgie

„Ultimul sunet” emoții de bucurie și nostalgie

2t

Elevii liceului „Gheorghe Ghimpu” au marcat „Ultimul sunet” cu cântece, poezii, dansuri și voie bună încă un final de an școlar.  Îmbrăcați la patru ace, cu flori, cu buna dispoziție, au venit să-și ia rămas bun de la școală, de la profesori, de la colegi, cineva pentru trei luni, iar absolvenții pentru ultima dată. Sentimente nostalgice, emoții copleșitoare au trăit absolvenții liceului, căci pentru ei clopoțelul a sunat pentru ultima dată.

„ A fost o zi deosebită, mi-e greu să cred că acest ultimul sunet, îmi vestește despre un nou început, îmi va fi dor de profesori, de colegi şi prietenii din liceu. Îmi vor lipsi glumele noastre, sălile de clasă, banca în care am stat, ograda liceului. Sunt foarte fericită că am absolvit treapta gimnazială, mă gândesc să îmi continui studiile la colegiu, dar încă nu sunt hotărâtă 100 %, prefer să mă abțin… Mulțumesc părinţilor, profesorilor şi colegilor! ” (susține o absolventă  din cl IX-a)

N-au lipsit de la careu nici părinții care, au dorit să împărtășească cu copiii săi clipele frumoase din viață lor. A început o nouă etapă pentru toți, o perioadă de recreere și curiozitate.

Ca oaspete de onoare la  eveniment a fost invitat primarul satului Colonița, d-na Angela Zaporojan, fost-director al liceului „Gheorghe Ghimpu”.

Doamna primar  a felicitat toți elevii cu ocazia încheierii anului școlar și începutul vacanței de vară, a mulțumit profesorilor liceului pentru munca și efortul depus la educarea noii generații, părinților pentru grija, pe care o poartă copiilor, iar elevilor aflați în preajma examenelor le-a dorit mult succes.

De asemenea, au fost adresate cuvinte de înaltă apreciere pedagogilor și elevilor care au obținut diplome și medalii la olimpiadele naționale. În cadrul evenimentului dedicat ultimului sunet au fost oferite diplome de merit celor mai buni elevi ai liceului pentru performanțele obținute pe parcursul anului de studiu.

1t2t4t5t6t8t9t10t

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *