Acasă » Avere la vedere » Declaraţia cu privire la venituri şi proprietate a primarului Angela Zaporojan

Declaraţia cu privire la venituri şi proprietate a primarului Angela Zaporojan

venitFuncţionarii publici au obligativitatea de a depune anual declaraţia cu privire la venituri şi proprietate.  În declaraţia sa, primăriţa indică pentru anul 2013 venituri obţinute la loclul de muncă de bază de aproximativ 66 mii lei şi venituri din activitatea didactică de 16 mii lei. 

Deasemenea primarul Coloniţei are în proprietate o casă de locuit şi un garaj, dar şi un autoturism marca Volkswagen din anul 2010.

Pentru anul 2014 Doamna Zaporojan declară venituri de aproximativ 69 mii lei, obţinute în calitate de primar şi 14 mii lei obţinute din activitatea ştiinţifică şi de creaţie.

Angela Zaporojan este născută la 16 august 1967, este căsătorită și are 3 copii. Și-a făcut studiile la Facultatea de fizică a Universității de Stat din Moldova (USM), apoi la Academia de Administrare Publică. Angela Zaporojan a fost aleasă în funcţia de primar al localităţii Coloniţa în cadrul  Alegerilor Generale Locale din 19 iunie 2011, al II-lea tur  iar al doilea mandat i-a fost oferit în urma Alegerilor Generale Locale din 14 iunie 2015.

Declaraţia cu privire la venituri şi proprietate 2013

Declaraţia cu privire la venituri şi proprietate 2014

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *