Acasă » Cultura » Sărbătoarea copiilor

Sărbătoarea copiilor

1 iunie1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie  unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.
Această sărbătoare a fost din plin savurata şi de copii din Coloniţa. Serbarea a demarat cu spectacolul „Maşa şi Ursul”,după care apariţia clovniilor a înveselit toată gloata de copii. Ei au organizat jocuri, concursuri, au călătorit în diferite ţări prin dans. Cîştigătorii concursurilor au primit cîte un cadou, mai apoi a fost adusă multă îngheţată, încît să ajungă pentru toţi cei prezenţi la sărbătoare.
Copii au spus ca s-au simţit foarte bine,sunt mulţumiţi că se organizează activităţi interesante în satul lor şi nu este nevoie să plece în oraş pentru a simţi sărbătoarea. La ora 17:00 sărbătoarea a continuat cu dansuri şi muzică, discotecă pentru cei mai măricei.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *