Acasă » Liceul “Gh. Ghimpu” » Cantina liceului va fi complet renovată și utilată

Cantina liceului va fi complet renovată și utilată

cantina-liceuSistemul de canalizare şi utilajul din cantina școlară nu au fost renovate timp de 35 de ani. Acum, cantina se află într-un amplu proces de modernizare, iar lucrările vor fi finalizate în luna octombrie.

Astfel, se fac lucrări de renovare a blocului alimentar (spațiul unde se gătește mâncarea), se schimbă sistemul de canalizare, se instalează un sistem de ventilare calitativ, dar se vor procura și utilaje noi, pentru gătirea și păstrarea bucatelor.

Planul de renovare a cantinei şcolare a fost inițiat de către directorul L.T „Gh. Ghimpu”, Sîrbu Margareta, iar pentru realizarea acestuia, Consiliul Municipal a alocat 240 mii de lei, după care bugetul a fost completat cu încă 250 mii lei.

Se preconizează ca lucrările să fie încheiate în luna octombrie, după care cantina va fi deschisă tuturor elevilor. Deocamdată, elevii din clasele primare primesc mese reci,  care includ fructe, legume, chifle şi sucuri. 44 de elevi din clasele gimnaziale sunt scutiţi de plata prânzului şi, în cazul de faţă, beneficiază de masă la pachet, precum şi cei 13 elevi cu TBC.

Menționăm că sala de mese, nu va fi renovată, căci s-au făcut lucrări câțiva ani în urmă și este în stare bună.

cantina-liceu-a

cantina-liceu-c

cantina-liceu-b

 

Text: Daniela Cojocaru

Foto: Vlada Sîrbu

Cercul „Tânărul Jurnalist” din L.T. „Gheorghe Ghimpu”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *