Acasă » Primarul » APL » Un nou Centru Polivalent de Cultură și Agrement va fi construit în satul Colonița

Un nou Centru Polivalent de Cultură și Agrement va fi construit în satul Colonița

Centru polivalent_FINA-page-001La data de 09 octombrie 2018 a avut loc procedura de achiziție în baza Cererii Ofertelor de Prețuri nr.18/04286 publicată la data de 25.09.2018, pentru efectuarea lucrărilor de proiectare a acestui Centru Polivalent.

În proiect vor fi incluse construcția unei cantine sociale, cu pregătirea bucatelor, unde o dată pe zi (prânzul) va fi oferit gratuit persoanelor din familiile social-vulnerabile.

De asemenea în acest Centru Polivalent va fi construit și un Centru de Reabilitare, unde conform unui program de lucru vor fi oferite consultații psihologice/psihiatrice persoanelor maltratate din familiile social-vulnerabile. Aceste servicii vor fi gratuite.

În incinta acestui Centru vor fi construite 2 săli de forță, dintre care: una de fitness – pentru toți doritorii, și a doua – pentru lupta liberă, pentru copii de toate vârstele.

La etajul doi va fi amplasat sala mare de sport, unde se va juca fotbal, volei, basket ș.a.

La moment primarul satului – dna Zaporojan Angela, a obținut toate avizele și coordonările cu instituțiile abilitate pentru lucrările de proiectare (SA Apă-Canal, ICS Union Fenosa și Chișinău-Gaz).

Până la finele acestui an vor fi finisate lucrările de proiectare, după care vom începe identificarea surselor financiare pentru construcția lui. Doamne ajută!

ESTE

hop

VA FI

Centru polivalent_FINA-page-001Centru polivalent_FINA-page-003 Centru polivalent_FINA-page-004  Centru polivalent_FINA-page-005

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *