Acasă » Satul Colonița » Anunțuri » Încă un pas spre schimbarea modului de folosință a terenurilor

Încă un pas spre schimbarea modului de folosință a terenurilor

BaranovÎncă un pas spre schimbarea modului de folosință a terenurilor din grădini în loturi pentru construcție, modalitate prevăzută de art.36 Cod Funciar.

În luna februarie la inițiativa APL Colonița, în sala de ședință a primăriei, a fost organizată o ședință de lucru, în cadrul căreia s-a explicat încă o dată modalitate de schimbare a destinației pământului din teren cu destinație grădini în teren cu destinație sub construcție. La ședință au fost invitați locuitorii satului, care au loturi de grădini în sectorul 0149206 (cletca nr.3).

La ședință au fost prezenți: inginerul cadastral – dnul Braghiș Vasile și primarul satului.

Dnul Braghiș Vasile a explicat clar care sunt etapele pentru schimbarea destinației loturilor și care vor fi cheltuielile aproximative pentru procedura dată. Pentru eficientizarea acestei proceduri, în cadrul acestei ședințe, a fost ales cet. Baranov Ștefan, persoana care se va ocupa nemijlocit cu documentația necesară pentru schimbarea destinației. Pentu data de 05 martie, ora 16.00 în sala de ședință a primăriei, sunt invitați toți lideri care au fost aleși să se ocupe de documentația ce ține de schimbarea loturilor, pentru a vedea la ce  etapă suntem și ce trebuie să întreprindem mai departe.

Tel.   078-476-341 Braghiș Vasile

079-579-164 Zaporojan Angela

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *