Acasă » Satul Colonița » Date » Infografic: Efectivul de păsări şi animale

Infografic: Efectivul de păsări şi animale

Capturaţi ecranul complet 13.04.2016 134707

Conform datelor statistice efectivul de animale şi păsări în 2015  din gospodăriile individuale prezintă următoarea situaţie:

Numărul total de bovine 144 capete, dintre dintre care vaci 109. Numărul total de porcine 460 capete. Ovine- 86. Caprine-162.
Cai- 10,iepuri- 120. Numărul total de păsări  7198, inclusiv găini şi cocoși- 7058, inclusiv gîşte  55, raţe  85.
Sătenii au în gospodăriile individuale 70 de animale de blană, 70 de familii de albine şi peste 500 câini. 

infografic raport 2015 5-mic

Infografic realizat de redacţia www.colonita.md  în baza acestui Raportului cu privire la situaţia social – economică a satului Coloniţa în anul 2015.

Realizat cu Piktochart.

Distribuie:

2 comentarii

 1. Grigore spune:

  Da, foarte multa infografica. Sper ca timpul nu a fost pierdut in zadar si macar cineva va face cunostinta cu aceasta statistica, care pentru mine personal nu prezinta interes.

  Mai mult m-au interesat articole gasite pe blogul lui Valera Ciorba:
  – Lucrări de teren în apropierea pămînturilor APL Colonița
  – Oficiul poștal Colonița angajează poștaș
  – Vis transformat în coșmar: vaci moarte aruncate pe teritoriul fermei din sat

  Totusi in multimea de articole publicate pe sursa unde s-au publicat si unii din autori de pe acest site al Primariei, apar articole care merita atentie. Mai ales cazul descoperit de către consilierul local Ion Cheptene.

  Am vazut ca practicati copierea articolelor de pe alta sursa. Poate cineva din echipa voastra (vad pe prima pagina ca sunteti opt autori), se mai uita si la blogul lui Valera Ciorba.

  Fiindca chiar si informatia ca se cauta postas tot este importanta. Poate nu asteptam noi ziare, dar precis asteptam conturi de plata. Nu de aceea ca suntem bucurosi sa le achitam, dar de faptul ca putem fi deconectati.

  • Vica spune:

   Grigore iti mulțumesc pentru acest comentariu.
   Acest inforgrafic prezintă pe scurt câteva ( doar) date statistice din Raportului cu privire la situaţia social – economică a satului Coloniţa în anul 2015, pe care indemn[m locuitorii sa-l citeasca la finalul articolului.

   Pe pagina aceasta distribuim informatia care se refera la satul Colonita si sa locuitorii acestora, iar preluarea informațiilor de pe alte site-uri ( de exemplu Jurnal TV) in care este reflectat ceva interesant despre sateni, nu consideram a fi o încălcare.

   D-nul Cirba are propriul stil de scriere a materialelor care nu ne este tocmai apropiat.

   Ne străduim sa public toata informatia de care dispunem in timpul util, inclusiv deconectările care vor avea loc planificat in sat. În limita timpului de care dispunem.

   Oricum sugestiile tale sunt binevenite. Iti multumesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *