Acasă » Satul Colonița » Oameni din sat » Proiectul Plantăm fapte bune în Moldova, s. Colonița

Proiectul Plantăm fapte bune în Moldova, s. Colonița

pozaSâmbătă, pe 3 Noiembrie de la ora 10:00 oamenii care iubesc natura și frumosul se întâlnesc la Colonița să planteze copaci. Organizatorii asigură instrumentele necesare, puieți, instructajul necesar și voie bună, și toți împreună plantăm copaci.
Scopul acestor evenimente este de a conecta oamenii între oameni în natură. De asemenea prin aceste acțiuni este rezolvată o problemă prin implicare voluntară, amenajând o zonă de protecție a corpurilor de apă prin crearea unui parc pentru comunitate. Și nu în ultimul rând, oferirea casei noastre, Terra, și nouă, oamenilor, aer și apă curată

Programul evenimentului:
10:00 – Ne întâlnim, ne echipăm și ne distribuim pe parcele, iar coordonatorii vor explica cum se plantează corect un copac, ca șansele lui la viață să fie cât mai mari.
10:30-14:00 – Plantăm copăcei, ne distrăm, facem poze, – toate astea cu voie bună și ceai călduț cu biscuiți.
14:00-15:00– Masa de prânz, în câmp, frumos!
15:00 – cât mai putem – Plantăm restul copacilor rămași!
Proiectul Plantăm fapte bune în Moldova recomandă această experiență ca fiind foarte plăcută pentru familii, pentru a petrece timp calitativ și frumos împreună, pentru companii și alte grupuri de oameni care lucrează împreună – timpul petrecut pe câmp fiind un foarte bun teambuilding, de cupluri nu mai vorbim (un copac se plantează de minim 2 persoane , dar și pentru cei care vor momente de conexiune cu natura!

VIDEO  Proiectul “Plantam fapte bune” in Colonita

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *