Acasă » Satul Colonița » Oameni din sat » Ştii cine e Mădălina???

Ştii cine e Mădălina???

s64885Aceasta comoara de fetita a vazut razele soarelui la 29 aprilie 2000, nascuta in zodia taurului, este la fel de muncitoare si ambitioasa.

La virsta de 3 ani si-a facut debutul muzical in cadrul concursului “Ploaia de stelute” in gradinita nr. 225 din Chisinau, cu o piesa hazlie dar care i-a adus succes – “Ratusca mofturoasa”. De atunci cinta si ne tot incinta cu piesele, dansurile si tinuta ei scenica. Imparte dragostea fata de arta impreuna cu Do-re-mi-cii (conducator artistic Marcela Gilca). Cu ei creste, inregistreaza noi piese, a filmat si citeva clipuri si a sustinut multe concerte.


Cinta cu mare ardoare la pian, pe care il studiaza la scoala muzicala din Colonita, fiind instruita de Valentina Bajurean 

Ii are ca idoli pe Vitalie Dani, Anisoara Puica, Adrian Ursu si Madalina Manole, care “Este vedeta mea preferata pe care o admir mult”, spune cu drag Madalina.

Aduna de prin lume premiile bine meritate obtinute prin munca ,repetii si forta. A obtinul locul III in cadrul concursului “Curierul Zilei” in iunie 2007 in Romania, in cadrul aceluiasi concurs locul II in august 2008. In vara august 2008, a plecat in Bulgaria, Sozopol pentru a participa in cadrul unui concurs de muzica, s-a intors cu premiul I, de care este foarte mindra.

Madalina Scurtu si Iulian Bivol

Scurtu Madalina
A lansat un disc de muzica pe 6 decembrie 2007, “Clinchete de Cristal”, impreuna cu partenerul sau de joaca si munca Iulian Bivol, cu care formeaza un duet minunat. Muzica si versurile pieselor lor sunt scrise de Marcela Gilca. Desigur ca succesele ei se datoreaza muncii sale de zi cu zi, dar si sustinerii parintilor este decisiva. Familia i-a fost mereu alaturi, bunicii, parintii, sora Adela si prietenii. Sunt aproape la fiecare concert, ii cunosc piesele pe de rost, ii stiu miscarile, ii imbraca costumul inainte de evoluare, iar dupa isi spun parerea. Au investit in copilul lor munca, bani, timp si multa, multa dragoste, iar acum culeg roadele.

Copii sunt florile vietii, merita dragostea si atentia noastra!

Madalina e o mica steluta in devenire ce va aduce multe succese si bucurii. Sa ne traiesti!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *