Acasă » Sănătate » Servicii oferite » Laboratorul din Colonița va fi închis temporar

Laboratorul din Colonița va fi închis temporar

laborant ColonitaDin 2013 pînă zilele trecute locuitorii satului Colonița aveau posibilitatea de a face analizele de sînge chiar în cadrul CS Colonița, fără a se deplasa la policlinicile din capitală. 

“Înainte era mai ușor, veneam dimineața la spital, și în 5 minute dădeam analizele, mai ales ca aici în sat și rîndurile sunt mai mici ca la Chișinău” mărturisește un bătrînel nemulțumit.

Pentru acest laborator au fost investiți 127 mii lei doar pentru procurarea utilajului necesar. Compania națională de asigurări a acordat  suma de 110 mii lei, pentru procurarea echipamentului de laborator pentru analiza generală a sîngelui iar Primăria Colonița, a oferit bani pentru procurarea  utilajul pentru determinarea bio-chimiei sîngelui în valoare de 27 mii lei.

Laborantul responsabil pentru efectuarea analizelor s-a concediat, iar acum administrația Centrului de Sănătate este în căutarea unui nou angajat.

Pe această cale directorul instituției dna Caraman anunță persoanele interasate, care corespund criteriilor să apeleze tel. 022 579 305

Cerințe minime pentru poziția de laborant:

  • studii medii de specialitate în domeniul medicinei
  • experiență de min. 2 ani

Laborantul urmează să lucreze 3 zile pe săptămînă, pe jumătate de normă.

Activitatea laboratorului va fi sistată temporar,  pînă la găsirea unei soluții.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *